poupée articulée Xavier et son chien - Petit Home by Djeco

speelhuispopje met hond 'Xavier'

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27306

PETIT HOME by Djeco (24)

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de...

13,90 €

Add to my wishlist

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Leuke gelede pop uit de Petit Home-serie ! Xavier heeft een mooi gezicht met delicate gelaatsuitdrukking. Hij wordt vergezeld door zijn hond en heeft volledig beweegbare gewrichten. Dit popje meet 11cm. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9.615.63.50.065
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ07807

Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en thema's