tapis de jeu Apache confettis noirs et miel - small

speelmat Apache 'black honey sparks'

Staat: Nieuw product

Nobodinoz

KZ27263

Cozy corner met Nobodinoz (103)

Licht gewatteerde speelmat in hippe Nobodinoz-print. Dit tapijtje is perfect om een chill-hoekje te maken in de kinder-, speel- of woonkamer....

49,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Licht gewatteerde speelmat in hippe Nobodinoz-print. Dit tapijtje is perfect om een chill-hoekje te maken in de kinder-, speel- of woonkamer. Bovendien past de Apache speelmat perfect in de tipi's van Nobodinoz. Combineert ook erg leuk met de speelmatrassen en kussens van dit Spaanse merk. Durf te mixen 'n matchen voor een extra hip effect!
Gemaakt uit 100% katoen, vulling uit 100% polyester. Wasinstructies: handwas. Diameter: 105 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1051051050.4
De bruisende wereldstad Barcelona is de thuisbasis van het design label Nobodinoz. Wanneer je aan Barcelona denkt, denk je meteen aan zon, La Rambla, Gaudí, tapas, La Boqueria,…. Kortom: aan een stevige portie Spaans temperament. Laat nu net kleur, creativiteit, passie, karakter en plezier de trefwoorden zijn die Nobodinoz hoog in het vaandel draagt. Zo doet de uitstraling van dit merk zowel jong als oud genieten. Rugzakken, pennenzakken, tapijtjes, beddengoed, kussens, slabben, slaapzakken, tipi’s,... worden overstelpt met de mooiste kleuren en hipste prints. De unieke designs kan je op verschillende items spotten en combineren onderling erg goed. Er rest nog maar één ding om te doen: gewoon mixen & matchen!
Collectie Cozy corner met Nobodinoz
Inspiratie en stories