Baby kussen in biologisch katoen 30 x 37 cm Grijs

Speels baby kussen in biologisch katoen - Grijs

Staat: Nieuw product

Brouksisters

BBK009

Een maatje om mee te knuffelen, in de zetel, je bed, de box, de auto of gewoon op de grond. kinderen weten er wel raad mee.

Dit schattig baby/kinderkussen is een mooi ontwerp van Brouksisters, volledig ecologisch geproduceerd uit natuurlijke materialen en voorzien van een coole frisse print.

20,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Maak kennis met Olivier. Met zijn lange neus en vlekjes een grappige vriend voor de kinderkamer. Dit schattig kussen van Brouksisters is heerlijk zacht en heeft een perfect formaat voor baby's en kleine kinderen, de gestipte print en gekke neus maken geven het een unieke look. Ook verkrijgbaar in roze.

Olivier, de gekke egel, is beschikbaar in verschillende baby-items waaronder een bedbumper, baby-dekentje, tutketting, slab, enzovoort. Bekijk zeker eens de rest van deze mooie collectie.

Afmetingen: 30 x 37 cm
Materiaal: 100% bio katoen

Brouksisters is de droom van Lior en Paz uit Israël. Een grafisch vormgeefster en een industrieel designer die samen hun eigen kindermerkje maken. Ze specialiseren zich in kindertextiel dat volledig ecologisch is gemaakt, met mooie zachte, hypo-allergene materialen tot de verpakking is recycleerbaar. Mooi voor jezelf, je kleintje én de planeet. Daar gaan onze oogjes van blinken en hartjes sneller van slaan!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13