Speels baby speeltapijt /opbergzak / luiertas - Dierengezichtjes

Staat: Nieuw product

Play&Go

PGO032

Het gezicht van je kleintje licht helemaal op als ze mogen spelen op deze super knusse speeltapijt met prachtige mini dieren snoetjes. En jij bent vast ook verkocht als je alle opties kent.

Dit babytapijt is ideaal om met je baby op stap te gaan in alle comfort, maar ook thuis super welkom. Plus als het spelen voorbij is, gooit je alle spulletjes bij elkaar op de mat, trekt ze toe en neemt ze met het kleinste gemak met je mee... op naar een nieuw avontuur.

64,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4897095300421

CollectieSoft Collection
TypeLuiertassen
KleurRoze

Erg zacht baby DIEREN speeltapijt + opbergzak met babyproof touwsysteem en aanpasbaar en verwijderbaar handvat van het Belgische Play & Go. Een erg praktisch en tegelijk hip kraamgeschenk!

Wij zijn helemaal weg van deze 3in1 speelmatten uit de Soft collectie van Play & Go. Een unieke speelmat, speelgoedzak én handige luiertas in 1. De binnenkant is er in verschillende prints van diertjes over luchtballonnen tot special editions. Makkelijk voor onderweg altijd een zacht oppervlak te hebben om je baby op te laten spelen maar ook thuis komt deze opbergzak zeker van pas. Play&Go heeft een ingenieus systeem bedacht zodat de touwtjes makkelijk verborgen kunnen worden achter een katoenen flap. De buitenkant is steeds voorzien van een aantrekkelijke en bijpassende effen tint voor mama. En je neemt de tas mee over je schouder of hangt hem aan je buggy dankzij de verstelbare riem met clips. Een aantrekkelijk keuze voor zowel baby als mama!

Materiaal: 100% hoge kwaliteits zacht jersey katoen, mooi afgewerkt met ruitvormig stiksel aan de buitenkant.

Afmetingen: open Ø 120 cm, 2 cm dik

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.75
Play & Go - Een actiefiguur waarop je trapt wanneer je net uit de douche komt en een huilende zoon- of dochterlief omdat de favoriete pop zoek is... herkenbaar? De oplossing is even geniaal als eenvoudig: de Play&Go opbergzak! Een veelzijdige zak die je kan gebruiken op twee manieren: als speelgoedzak en speelmat. Met Play&Go schep je in een wip orde in de chaos! Ideaal als er onverwacht bezoek is, maar ook voor op het strand, op vakantie, in de tuin of een bezoekje bij oma en opa.Play&Go 2-in-1 opbergzak en speelmatDe 2-in-1 opbergzak en speelmat is het eerste succesvolle product van het Belgische merk Play&Go. De zak is zowel praktisch als inspirerend voor creatief spel thuis en onderweg. Play&Go maakt speelgoed opbergen en vervoeren zo gemakkelijk, dat het kids motiveert om op te ruimen. Alle Play&Go zakken zijn gemaakt van stevig en duurzaam katoen en komen in verschillende prints en kleurtjes. Kies hieronder jouw Play&Go opbergzak en... let's go playing!