Speels prentenboek - Zoevende zebra

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM024

Zoevende Zebra wil flink rennen door dit prentenboek! Hij neemt zijn vriendjes Olifant en Vogel mee, maar zij houden het niet zo lang vol als Zebra. Zebra gaat op zoek naar een ander maatje om mee te zoeven.

Dan begint het te stormen. Olifant en Vogel zijn bang. Ze missen Zebra’s vrolijke gezoef! Maar kunnen de drie weer Beste Vrienden worden? Zebra heeft inmiddels Giraf ontmoet…

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047700005

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurJenni Desmond
IllustratorJenni Desmond
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Speels prentenboek waarin vriendschap enorm waardevol blijkt te zijn. Jenni Desmond won in 2015 de Cambridgeshire Picture Book Award met haar debuut. Illustraties voor kinderboeken is haar ware passie. 

In tekeningen die net zo springerig zijn als Zebra zelf, geeft Jenni Desmond het vrolijke viertal gestalte. Het verhaal zal ieder kind dat zijn eerste schreden op het pad van Beste Vriendschap heeft gezet, bekend voorkomen. En het einde zal hem dik tevreden het boek laten sluiten.

Auteur: Jenni Desmond
Illustrator: Jenni Desmond
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Formaat: 27,9 x 23,8 x 1 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.