Speelse Activiteitenklok

Houten speelgoedklok voor kinderen, vanaf 4 jaar

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT042

Hoe laat is het? Hoe lang nog? Wanneer gaan we...?

Kinderen hebben veel vragen en de tijd en klok wekt vroeg of laat hun interesse. Dan komt deze vrolijke houten klok, van het mooie merk PlanToys, reuze goed van pas. Bij deze speelse klok zitten ook activiteiten-kaarten zodat kinderen een activiteit met tijd kunnen leren linken en je er ook een spel van kan maken!

43,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5122

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 4 jaar

Gebruik deze handige activiteitenklok van PlanToys om het kloklezen op een speelse manier te introduceren en te oefenen, om te leren plannen of activiteiten in te delen! Bij deze mooie houten activiteiten klok zitten 9 activiteiten kaartjes (opstaan, naar bed gaan, naar school, spelen, leren, tv kijken, in bad, tanden poetsen, eten) en 3 blanco kaartjes om zelf een activiteit op te maken. De kaartjes kunnen bovenop de klok geplaatst worden bij de daarbij behorende tijd. Dit geeft duidelijkheid en tijdsbesef voor je kind.

Afmetingen: 25 x 21 x 9 cm

Geschikt vanaf 4 jaar.

Materiaal: rubberhout - papier

Plantoys wil op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruikt daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.72
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.