thermomètre de bain 'Dragon aquatique Bodo'

speelse badthermometer 'Draak Bodo'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ23448

Draak Bodo is een badthermometer met een digitale temperatuuraanduiding en kleurcontrole. De temperatuur wordt gemeten als hij contact met het...

22,50 €

Add to my wishlist

Draak Bodo is een badthermometer met een digitale temperatuuraanduiding en kleurcontrole. De temperatuur wordt gemeten als hij contact met het water maakt. Na gebruik afdrogen. Tip: bewaar de badthermometer altijd droog als hij niet wordt gebruikt, anders loopt de batterij na verloop van tijd leeg. Wordt zonder de 3 AAA-batterijen geleverd. Materiaal: vinyl (ftalaatvrij PVC)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
109150.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5735