Mand Bubbly Natural - Green

Handgemaakte opbergmand met speelse pompons

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA045

Lorena Canals combineert feilloos praktische opbergmanden met moderne interieurs.

Zoals dit speels exemplaar in de natuurlijke kleur van katoen met speelse pompons, ideaal om speelgoed of boeken in op te bergen, om nog maar te zwijgen het extra beetje stijl dat ze aan elk interieur toevoegen.

39,00 €

31,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BSK-NAT-GREEN

TypeOpbergmanden
KleurMuntgroen

Speelse Mand Bubbly Natural Green van gevlochten katoen, versierd met 6 groene pompons. Deze handgemaakte opbergmand staat mooi in elke kamer van je huis.

Afmetingen: Ø 30 cm x 30 cm hoog

Materiaal: gerecycled katoen, verf op natuurlijke basis. Dit is een handgemaakt en met zorg ontworpen product. Elk stuk is uniek, daarom kunnen er kleine variaties in kleur en vorm zijn.

Onderhoud: de Lorena Canals opbergers zijn eenvoudig thuis schoon te maken met een vochtige doek.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en geweldige woonaccessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111