melamine bowl Zoo - giraf

Speelse melamine bowl Zoo - giraf

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ10190/i

SKIP*HOP giraffen (7)

De giraf leeft van oorsprong in Afrika en heeft een voorkeur voor gebieden met lage of middelhoge struiken en planten. Gelukkig is de giraf op dit SkipHop diep bordje ook tevreden met een keukenkast of eettafel :-)

Eten uit dit leuke Giraf kommetje smaakt altijd goed.

5,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252113

Maak van elke maaltijd Zoo tijd met het vrolijk servies van Skip*Hop! Je kleintje zal smullen uit z'n eigen eetkom, die je leuk kan matchen met een bijpassend bordje of bestek. Felle kleuren en een leuke dierensnoet maken de maaltijd extra leuk voor jong én oud!

Afmetingen: 14 x 3,8 cm

Materiaal: 100% duurzaam melamine, BPA-vrij.

Wasadvies: geschikt voor het bovenste rek van de vaatwasser

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP giraffen
Inspiratie en stories