speelse neushoorn Nozo muuropberger

speelse neushoorn Nozo muuropberger

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ21763

Uit de Zoopreme collectie van Done by Deer!
Metalen deco-producten zijn helemaal hot & trendy! In de kinderkamer vormt de ...

13,95 €

Product niet beschikbaar op dit moment

Add to my wishlist

Uit de Zoopreme collectie van Done by Deer!
Metalen deco-producten zijn helemaal hot & trendy! In de kinderkamer vormt de metalen muuropberger een funky contrast met zachte knuffels, knusse kussens en lieve poppen! Zo straalt het vrolijk turquoise de bruisende energie van elke peuter uit. Bovendien is het ook handig voor de mama's, want metaal poetst makkelijk!

Ps: ken jij Nozo al? Hij is de avontuurlijke neushoorn die staat te wankelen op de rand van de opberger! De 'Nozo Pixi' opberger is ideaal voor de kleine schatten van je oogappel. Maar uitkijken voor de snuit van de energieke neushoorn want voor je het weet ligt alles weer in een wirwar!

Afmetingen: 11 x 11 x17 cm.
Materiaal: metaal.
Vanaf 3 jaar.
Exclusief ophangmateriaal.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1117110.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.