Speelse prentenboek met CD - Op een grote paddestoel

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ18964

Net als in Daar buiten loopt een schaap zijn ook hier weer overbekende kinderliedjes de basis van een prachtig prentenboek. Dit keer zijn het de peuterliedjes die centraal staan. Het is een feest om dit boek al zingend samen met je kind te beleven. Kleurrijke platen waarop veel te ontdekken valt prikkelen de fantasie van zowel ouders als kinderen.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 2 jaar
AuteurMies van Hout
IllustratorMies van Hout
GenrePrentenboek + CD
Themaliedjes

Het speelse prentenboek met CD Op een grote paddenstoel is vermaak voor jong en oud! Ook deze uitgave is weer een ideale kennismaking met de wereld van het prentenboek voor de allerkleinsten.

Auteur:  Mies van Hout
Illustrator: Mies van Hout
Afwerking: hardback
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 32
Formaat:  26,5 x 21,8 x 1 cm
ISBN: 9789047702436​​​​​​​

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222600.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.