Speelse set - Twisted Blocks

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT138

Kinderen zijn dol op houten blokken. Met deze speelse blokken gaan je mini architecten op een nieuwe en creatieve manier bouwen en wordt hun fantasie geprikkeld.

Je kind kan alleen spelen of samen. Deze set is uitstekend speelgoed op zich, maar kan ook probleemloos worden gecombineerd met andere bouwblokken uit ons assortiment voor onbeperkte bouwmogelijkheden.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5508

SamenstellingenHout
CollectieBlocks & Construction
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar

Plan Toys set van 14 houten blokken in verschillende kleuren en vormen. Deze houten blokken zijn gemaakt van natuurlijk rubberhout en sommige zijn geschilderd in grijs en zwart. Ideaal voor fijne motoriek en verbeelding te stimuleren bij je kleintje.

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met herbebossingsprogramma

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.92
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Het hout is afkomstig van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Bij het maken van houten speelgoed blijven vaak kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood, daar maken ze badspeelgoed van . Verder wordt het speelgoed gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar opnieuw goed voor het milieu. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorgt draagt voor onze planeet.