Speelse set - Twisted Blocks

Houten blokkenset in originele vormen, 14 stuks

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT138

Open-ended play met De Kleine Zebra (59)

Kinderen zijn dol op houten blokken. Met deze speelse blokken gaan je mini architecten op een nieuwe en creatieve manier bouwen en wordt hun fantasie geprikkeld.

Je kind kan alleen spelen of samen. Deze set is uitstekend speelgoed op zich, maar kan ook probleemloos worden gecombineerd met andere bouwblokken uit ons assortiment voor onbeperkte bouwmogelijkheden.

30,89 €

21,62 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectieBlocks & Construction
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 2 jaar
STOP/FINISTOP

Plan Toys set van 14 houten blokken in verschillende kleuren en vormen. Deze houten blokken zijn gemaakt van natuurlijk rubberhout en sommige zijn geschilderd in grijs en zwart. Ideaal voor fijne motoriek en verbeelding te stimuleren bij je kleintje.

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met herbebossingsprogramma

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.92
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Open-ended play met De Kleine Zebra
Inspiratie en stories