Speelse set van vier 3D puzzels - Boerderij

Staat: Nieuw product

Janod

JS454

Puzzelen en meteen beginnen spelen, het kan allemaal met deze leuke set 3D puzzels van Janod. Met de 14 stukjes maak je een boerderij, tractor en 2 boerderijdiertjes.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07090

SamenstellingenHout
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar

De zon komt op en het wordt een zalige dag op de boerderij! Het varkentje ruimt het hooi op, de kippen passen op de stallen. De koe en het paardje kijken glimlachend naar de ezel in de tractor... Leuk koffertje met 3D puzzels van JANOD. Nadat je de 4 puzzels in elkaar hebt gestoken kan je met de figuurtjes naar hartenlust spelen en fantaseren. Ideaal spel om kinderen hun fijne motoriek te oefenen en hun verbeelding op gang te krijgen.

Afmetingen:

Tractor: 12 x 1,5 x 12 cm - Boerderij: 14,5 x 1,5 x 14,7 cm - Paard: 10,5 x 1,5 x 9 cm - Koe : 10,5 x 1,5 x 8 cm (Elke puzzel bestaat uit 3 of 4 stukjes - in totaal zijn er 14 stukjes)

Leeftijd: 2-4 jaar
Materiaal: hout
Afmetingen: 25 x 4 x 25 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.71
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.