speelse sleutelbos om te rammelen en bijten

Speelse sleutelbos om te rammelen en bijten

Staat: Nieuw product

Ambi toys

KZ20711

Ambi toys 3 maanden: Vanaf 3 maanden hebben baby’tjes de neiging om alles in hun mond te steken. Ambi toys komt met speelgoed waarmee jouw...

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Ambi toys 3 maanden: Vanaf 3 maanden hebben baby’tjes de neiging om alles in hun mond te steken. Ambi toys komt met speelgoed waarmee jouw kleine oogappel zoveel met zijn mond en tong kan ontdekken als hij maar wil! Stilaan beginnen ukies te lachen en krijgt geluid een betekenis. En met een positieve reactie van hun omgeving lachen ze des te meer!

De eerste sleutelbos van jouw kleintje is een feit! Vier vrolijk, gekleurde reuzensleutels die veilig vastzitten aan een stevige ring om mee te rammelen en op te bijten!
Vanaf 6 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13500.35
  • Door Bo M.
  •  de 10/06/2019
Ons zoontje is er heel erg blij mee!
Ambi toys maakt al 40 jaar speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid. Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in de nieuwste speelgoedtrends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte gaat Ambi toys ‘back to the basics’. Het Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s een flashback hebben naar hun kindertijd! Het oude speelgoed werd gedesignd om imaginair en interactief spelen te bevorderen en die spirit neemt Ambi toys graag mee naar vandaag. Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving. Laat je verrassen door goed gedesignd en betrouwbaar speelgoed dat niemand zal teleurstellen!