speelse sorteerbox 'curioso'

speelse sorteerbox 'curioso'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13746

Wat past waar? Stimuleer de zintuigen en hand-oogcoordinatie met deze mooie sorteerbox. De set bevat 8 verschillende ontdekkersstenen in leuke...

42,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wat past waar? Stimuleer de zintuigen en hand-oogcoordinatie met deze mooie sorteerbox. De set bevat 8 verschillende ontdekkersstenen in leuke vormen en kleuren waarvan sommige met een met een belletje of spiegeltje. De stenen zijn gemaakt van beukenhout en acryl. De sorteerbox is gemaakt van katoen/polyester en hout en heeft een doorsneden van 20 cm.
Leeftijd: vanaf 1 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.69.935.80.78
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2332