peluche tigre 'Sweety Tiger'

speelse 'Sweety Tiger' knuffel

Staat: Nieuw product

Sigikid

KZ25309

De Sweety tijger brengt instant happiness bij kleine kiddo's! Met zijn lange staart en snoezige snuit is hij de favoriete knuffelvriend van...

39,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De Sweety tijger brengt instant happiness bij kleine kiddo's! Met zijn lange staart en snoezige snuit is hij de favoriete knuffelvriend van iedereen. Ultrazacht en bijzonder knuffelbaar... deze tijger is onmisbaar in de kinderkamer!
De knuffel is gemaakt uit 100% polyester en geschikt vanaf de geboorte. Afmetingen: 34x14x14 cm. Wassen op 30°C.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1434140.35
Is knuffelen een basisbehoefte? Ja hoor! Daar is het Duitse Sigikid al 40 jaar lang van overtuigd! Een uitgebreid gamma van knuffels voor jong én oud met één missie: de wereld met meer knuffels net iets beter maken! Want een knuffel geeft warmte, zachtheid, vertrouwen en een gevoel van veiligheid wanneer mama en papa er even niet zijn. Zo gelooft Sigikid dat een knuffel de sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleert, waarbij design een fundamentele drager is van die stimulans. Kleuren, vormen, stoffen en voorwerpen waarmee kinderen in contact komen, hebben een grote invloed op de ontwikkeling van de persoonlijkheid van het kind. Design is dus meer dan een decoratief detail! Bovendien leert een kind al spelenderwijs zijn grenzen en emoties kennen. Het gebruikt zijn fantasie om een rollenspel aan te gaan met een knuffel en leert zo nieuwe conflicten en problemen (her)kennen. Naast de heerlijke knuffels breidt Sigikid haar gamma uit met prachtige rugzakken, melamine servies, toilettassen,... Wees jezelf, ontdek jouw fantasie, laat je inspireren door wondermooi design, blijf nieuwsgierig en vooral...: knuffel!