speelwereld 'Antons boerderij'

speelwereld 'Antons boerderij'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25720

Speelwereld: Antons boerderij.
Anton en Pia hebben een mooie boerderij en een heleboel dieren. Elke dag moeten ze de koe en de geit...

59,95 €

38,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Speelwereld: Antons boerderij.
Anton en Pia hebben een mooie boerderij en een heleboel dieren. Elke dag moeten ze de koe en de geit melken, bij het schaap en het varken gaan kijken en het paard naar de wei brengen. En natuurlijk hebben alle dieren voer nodig. Help jij een handje mee?
Met het eenvoudig insteeksysteem staat Antons boerderij in een vingerknip recht. De boerderij komt met lieve houten figuren - een speelwereld die je heel gemakkelijk kan uitbreiden met de andere speelwerelden van HABA.

Geschikt voor kids vanaf 1,5 jaar.
Materiaal: hout, multiplex.
Afmetingen boerderij: 29x31x25,5 cm.

Inhoud: boer Anton (8 cm), boerin Pia, 1 boerderij, 1 paard, 1 varken, 1 koe, 1 kalfje, 1 schaap, 1 geit, 1 hond, 1 voedertrog, 3 hekken, 1 mestvork, 1 emmer, 1 melkbus.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3125.5292.3
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300523