univers de jeu 'Le jardin de Pia'

speelwereld 'Pia's moestuin'*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25722

Speelwereld: Pia's moestuin.
Onder de grote boom in de boerderijtuin liggen de groentebedden met verschillende soorten groenten. Help...

39,95 €

Add to my wishlist

Speelwereld: Pia's moestuin.
Onder de grote boom in de boerderijtuin liggen de groentebedden met verschillende soorten groenten. Help jij mee de moestuin van boerin Pia te onderhouden?
De set bevat een grote boom met vier jaargetijden en vijf omkeerbare groentebedden. Pia's moestuin komt met lieve houten figuren - een speelwereld die je heel gemakkelijk kan uitbreiden met de andere speelwerelden van HABA.

Geschikt voor kids vanaf 1,5 jaar.
Materiaal: hout, multiplex.
Hoogte boom: 21 cm.

Inhoud: boerin Pia (8 cm), meisje Pauline, 1 boom, 1 raaf, 1 geit, 1 geitje, varken, 1 biggetje, 5 groentebedden, 4 hekken, 1 kruiwagen, 1 bijenkorf, 1 gieter, 1 hark, 1 graspol, 1 waterput.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :300521