Spel Rhino Hero - Super Battle

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (118)

Rhino Hero is weer van de partij! Dit keer wordt er niet alleen op de meest wankele wolkenkrabbers geklommen, maar vinden er ook keiharde gevechten plaats tussen de vier superhelden Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin.

Welke held ben jij? Wie vecht zich naar de overwinning en laat zich bovendien niet door de gemene Spider Monkeys van slag brengen?

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302809/302810

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Nieuw spel van de bestseller Rhino Hero, met de epische naam: Super Battle! Vecht spannende gevechten uit op de spectaculaire 3D-wolkenkrabber. Durf jij de wankele en extreme spanning vol coole actiehelden aan?

Inhoud speldoos: 1 spelbord (3 vierkante delen, aan beide kanten bedrukt), 30 tussenvloeren, 24 lage muren, 24 hoge muren, 3 dobbelstenen (rood/blauw/lichtblauw), 4 Spider Monkeys, 4 superhelden (Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin), 1 hemelstorm-medaille en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Voor spelers van 5 tot 99 jaar oud
Materiaal: hout en karton
Aantal spelers: van 2 tot 4 spelers
Spelduur van 10 tot 20 minuten
 
 
 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.35.4370.89
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories