Spel Rhino Hero - Super Battle

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

Rhino Hero is weer van de partij! Dit keer wordt er niet alleen op de meest wankele wolkenkrabbers geklommen, maar vinden er ook keiharde gevechten plaats tussen de vier superhelden Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin.

Welke held ben jij? Wie vecht zich naar de overwinning en laat zich bovendien niet door de gemene Spider Monkeys van slag brengen?

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302809

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Nieuw spel van de bestseller Rhino Hero, met de epische naam: Super Battle! Vecht spannende gevechten uit op de spectaculaire 3D-wolkenkrabber. Durf jij de wankele en extreme spanning vol coole actiehelden aan?

Inhoud speldoos: 1 spelbord (3 vierkante delen, aan beide kanten bedrukt), 30 tussenvloeren, 24 lage muren, 24 hoge muren, 3 dobbelstenen (rood/blauw/lichtblauw), 4 Spider Monkeys, 4 superhelden (Rhino Hero, Giraffe Boy, Big E. en Batguin), 1 hemelstorm-medaille en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Voor spelers van 5 tot 99 jaar oud
Materiaal: hout en karton
Aantal spelers: van 2 tot 4 spelers
Spelduur van 10 tot 20 minuten
 
 
 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.35.4370.89
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories