sac sportif mini sling 'Dino slate'

sportieve mini sling tas 'Dino slate'*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ23277

De mini sling tas is een sportief modelletje dat je met één schouderband op de rug draagt. Ideaal voor een lunchpakket, een snackje en een...

29,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De mini sling tas is een sportief modelletje dat je met één schouderband op de rug draagt. Ideaal voor een lunchpakket, een snackje en een drinkfles. Je voelt haast niet dat de sling tas op je rug hangt! Met één groot binnenvak, één voorvak en een netzakje aan de buitenkant. De tas wordt overspoeld met dino's en een camouflage print, lekker stoer! Met een naamtag, sleutelhanger en een geheim ritsvakje op de rug.
De schouderriem is verstelbaar. Hoogte: 34 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03400.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LMSLB1118