Sprankelend uitklapboek - Dino's bestaan niet

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM007

Ga mee op dinosaurusjacht met 2 dappere broertjes in dit wonderbaarlijke uitklapboek.

De prachtige grote prenten en schitterende uitklapplaten tonen keer op keer in welke gevaarlijke situatie de broertjes zich bevinden, want niets is wat het lijkt en de Grote Gevaarlijke Dino's liggen overal op de loer. 

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047709176

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurMark Janssen
IllustratorMark Janssen
GenrePrentenboek
ThemaBang zijn

Met zijn eerste eigen prentenboek, Niets gebeurd, veroverde Mark Janssen binnen- en buitenland. In dezelfde gedurfde, sprankelende stijl vertelt Mark nu het verhaal over twee broertjes die op dinosaurusjacht gaan. Nou ja, de oudste en meest stoere broer doet alsof, maar voor de jongste is het allemaal heel serieus. En terecht! Hij ziet wat zijn oudere broer allemaal niet ziet. Als zijn grote broer dan ook nog eens ter geruststelling 'Dino's bestaan niet!' roept, neemt het verhaal een onverwachte wending.

Het is verrukkelijk griezelen in dit ontdekboek. En wie het uit heeft, zal altijd overal wel twee keer kijken, want die bomen... die vormen... die bulten... zijn misschien wel...dinosaurussen!! Iedere keer dat je het boek leest is er wel weer wat nieuws te zien. Wordt dit de nieuwe favoriet van je kleintje?

Auteur: Mark Janssen
Uitgeverij Lemniscaat B.V., uitgeverij
Eerste verschijningsdatum: 06/10/2017
Afmetingen: 334 x 248 x 10 mm
Aantal pagina's: 16
Vorm: Hardcover
Van 4 - 6 jaar.

Dit uitklapboek wordt uitgegeven bij uitgeverij Lemniscaat. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit en staan voor boeken die origineel en goed geschreven zijn en toch iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boeken dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.330.010.250.58
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.