Sprookjesachtig nachtlampje Muis - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO153

Il était une fois - Moulin Roty (22)

Wat een cute nachtlampje in de vorm van een roze muis met toverhoedje. Dit nachtlampje zorgt voor een gezellige gloed en het LED licht is veilig, wordt niet warm en geeft tegelijk een veilig gevoel tijdens de donkere nacht.

Dankzij de timerfunctie van 15 minuten kan je spaarzaam met de batterijen omspringen.

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 664250

CollectieIl était une fois
TypeNachtlampjes
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte

Sprookjesachtige roze nachtlamp Muis uit de collectie Il était une fois van Moulin Roty. Leuk voor in de kinderkamer, tijdens nachtelijke voedingen of om je kleintje gerust te stellen tijdens de donkere nacht.

Afmetingen: 14 cm hoogte
Materiaal: BPA-, lood- en ftalatenvrij PVC

Gebruikadvies: werkt op 3 LR33 batterijen, deze worden meegeleverd, heeft een batterijduur van 20 uur, het muizenlampje heeft ook een timerfunctie zodat het automatisch uitgaat na 15 minuten.

_

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories