jeu d'ombres 'les toits de Paris'

sprookjesachtig schimmenspel 'de daken van Parijs'

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ14707

Les histoires du soir by Moulin Roty (13)

Met deze sprookjesachtige, zwarte schaduwen vertel je verhalen als nooit te voren... Verduister de kamer, knip de bureaulamp aan en richt deze op...

14,90 €

Add to my wishlist

Met deze sprookjesachtige, zwarte schaduwen vertel je verhalen als nooit te voren... Verduister de kamer, knip de bureaulamp aan en richt deze op een vlakke muur, kies je hoofdrolspelers en vertellen maar! Ook leuk om poppenkast te spelen achter een witte doek. Ideaal voor een sfeervol verhaaltje voor het slapengaan, je kids zullen er helemaal weg van zijn. Geschikt vanaf 3 jaar. Materiaal: papier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
02500.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!

product referentie :711036

Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en thema's