Sprookjesachtige 3-in-1 sneeuwwitje pop

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ11584

Het verhaal van Sneeuwwitje is een klassieker onder de sprookjes, om te verwonderen, te boeien en te vermaken. Alle 3 de hoofdrolspelers zijn...

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86259

Het verhaal van Sneeuwwitje is een klassieker onder de sprookjes, om te verwonderen, te boeien en te vermaken. Alle 3 de hoofdrolspelers zijn verweven in 1 creatie. In een handomdraai wordt Sneeuwwitje de boze Koningin of de oude heks. Via de illustraties op het kleed van Sneeuwwitje kunnen ouders of later zelf de kindjes het verhaal makkelijk vertellen. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283340.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.