Tritan drinkfles Eenhoorn

Sprookjesachtige Tritan drinkfles - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER020

Crocodile Creek Eco collectie (27)

Een eenhoorn-fan in huis? Dan hebben wij de perfect drinkfles om elke dag mee te nemen op grote en kleine avonturen - of gewoon naar school ;-) - het leuke design is makkelijk te openen door zelfs de kleinste handjes, lek-vrij en afgewerkt met sprookjesachtige illustraties.

13,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 381042-4

TypeDrinkflessen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Crocodile Creek creëerde deze magische Eco Kids Tritan™ drinkfles speciaal voor schoolgaande kinderen. Deze fles met wolkes, regenbogen, hartjes en een eenhoorn heeft een inhoud van 450 ml en is uitgerust met een mors-bestendige drinktuit die kinderen heel eenvoudig kunnen openen en sluiten. Het rietje kan je verwijderen om alles makkelijk schoon te maken. Het handige 'grab & go' handvat maakt het makkelijk om de fles overal mee naartoe te nemen.

Het transparante materiaal Eastman Tritan™ Copolyester is BPA-vrij en voedselveilig. Niet geschikt voor warme dranken en ook niet voor de microgolfoven. Aanbevolen voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

Afmetingen: 7 x 17 cm

Inhoud: 450 ml

Materiaal: Eastman Tritan™ Copolyester - vrij van PVC, BPA en andere schadelijke stoffen

Wasadvies: mag in het bovenste rek van de vaatwasser

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.19.570.12
  • Door Tineke V.
  •  de 13/11/2019
Mooi!
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.
Collectie Crocodile Creek Eco collectie
Inspiratie en stories