Stabiele wasmand Allover Speckles

Staat: Nieuw product

Lässig

LSG059

Zeg maar dag aan chaos !

Als je de kinderkamer nauwelijks kan herkennen door vieze kleren die overal rondslingeren, biedt deze wasmand van Lässig de perfecte oplossing. Kinderen kunnen hun vuile was gemakkelijk opruimen in deze Lässig-wasmand. Deze mand is praktisch en ook een echte blikvanger in de moderne kinderkamer.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze opberger heeft een grote capaciteit en is uitgerust met praktische handvaten. Als je de twee handvaten naar beneden drukt, verschijnt een ovale opening waardoor het wasgoed in de ton verdwijnt. Als je de mand naar de wasmachine wil dragen, klap je eenvoudig de handgrepen opwaarts en draag je deze waszak op je schouder.

Deze wasmand is opvouwbaar zodat hij gemakkelijk op te bergen is als je hem even niet nodig hebt.

De binnenkant van de koffer is gemaakt van polyester, terwijl de buitenkant een mengeling van katoen en polyester is. De opberger is stabiel, opvouwbaar en kan worden schoon geveegd worden met een droge doek.


Materiaal: katoen, polyester
Afmetingen: 60 x 35 x 35 cm
Motief: speckles - stippen


KleurWit
Collectie4 family
TypeOpbergers
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
574340.5
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :1541006316