Stampinoo stempelset - Baby Dream

Staat: Nieuw product

Janod

JS490

Stempelen is een creatieve en leerrijke activiteit om samen met je mini te doen. Stampinoo is een van makkelijk vast te houden stempels waarvan de vorm speciaal is aangepast voor gebruik door peuters.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J07794

TypeStempels
KleurGeel
Leeftijdvanaf 18 maanden

Schattige set van 5 Baby Dream stempels uit de collectie van Janod. Creatief speelgoed ontwikkelt de fijne motoriek en verbeeldingskracht van je kind. Deze kinderstempels komen in een mooie doos met venster, ideaal om cadeau te doen.

Inhoud: 5 stempels en 1 stempelkussen

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Materiaal: schuim en kunsstof
Afmetingen: 20 x 6 x 12 cm

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.