Stapelbaar badspeeltje Eik - Golden caramel multi mix

Vijfdelige stapeltoren om voor heel wat waterpret

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6273

In bad met LIEWOOD (152)

Laat het water lopen door deze 5 badspeeltjes in oplopende maten en frisse kleuren. Leuk om met water te spelen maar ook perfect voor de fijne motoriek want je kan ze op elkaar stappelen.

En zo maak je van elk badmoment een spetterende leuke tijd!

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14850 3061

CollectieEik
TypeBadspeelgoed
PrintsGolden caramel
KleurMeerkleurig

Eik badspeelgoed Golden Caramel multi mix van LIEWOOD is een stapelbaar siliconen badspeeltje met 5 kommetjes in oplopende maten.
De speeltjes drijven perfect op het water en zijn gemakkelijk vast te pakken en vast te houden door kleine handjes.

Deze speelset voor in het water komt verpakt in een mooie doos en is ook verkrijgbaar in andere moderne kleurencombinaties >

Materiaal: 100% silicone, met CE label
Afmetingen: XL kom: 5,5 x 8,5 cm - L kom: 5 x 7,7 cm - M kom 4,5 cm- 7 cm - S kom: 4.2 x 6.5 cm - XS kom: 3.9 x 6 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot modern kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD
Inspiratie en stories