Stapelspel - Stapel stammen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT162

Wie stapelt er de coolste en hoogste toren? Speel je samen of alleen? Met de stokjes of de hand? Alles kan, alles mag met dit reuzeleuk houten stapelspel van PlanToys.

Ideaal speelgoed om kinderen hun motorische skills en concentratie te oefenen!

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4638

SamenstellingenHout
CollectieGames & Puzzles
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten stapelspel van PlanToys is een strategisch en fun spel waarmee je de fijne motoriek van je kind kan bijschaven. De set bestaat uit: 10 blokjes (stammen) in verschillende vormen en kleuren, 2 stokken en 1 basis. De spelers kunnen met de hand stapelen of als extra uitdaging steek je de houten stok in de gaatjes van de blokjes en zet je ze zo op elkaar zonder de toren te laten vallen.

Aantal spelers: 1-2

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Afmetingen basis: Ø 6.0 x 5.3 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.