stapelspel 'Toverbloemen'

stapelspel 'Toverbloemen' *

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30336

Willekeurig door elkaar of netjes volgens een voorbeeldkaart: dit stapelspel biedt alle bloemenliefhebbers talrijke creatieve mogelijkheden. De...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Willekeurig door elkaar of netjes volgens een voorbeeldkaart: dit stapelspel biedt alle bloemenliefhebbers talrijke creatieve mogelijkheden. De bloemen en klavertjes kunnen plat neergelegd of in het stapelframe op elkaar gestapeld worden. De harmonieuze kleuren en de mooie vormen van de stapelstenen garanderen langdurig en betoverend speelplezier!

Inhoud: 18 stapelstenen, 1 stapelframe, 5 voorbeeldkaarten in 3 moeilijkheidsniveaus.
Voor kids vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout, karton.
Afmeting blauwe bloem: 3x3cm.


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
28.84.823.80.99
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302576