mon premier kit d'éveil - circuit BRIO (+18m)

starters kit 'My First Railway' (+18m)

Staat: Nieuw product

BRIO

KZ24335

Toddler-collectie by BRIO (14)

Uit de My First Railway collectie van BRIO.
Voor de allerkleinsten bedacht BRIO de erg leuke reeks My First Railway: dat...

32,25 €

19,35 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Uit de My First Railway collectie van BRIO.
Voor de allerkleinsten bedacht BRIO de erg leuke reeks My First Railway: dat zijn ingenieuze treinen en sporen geschikt voor mini-treinbestuurders vanaf 18 maanden! De starters kit bevat vier houten sporen, een op- en afrit, een brug, een locomotief en een wagonnetje.
De locomotief en de wagon zijn magnetisch en het belletje in de wagon zorgt voor een leuk geluid. Kies zelf hoe je de sporen legt, waar je de brug plaatst en hoe jouw treintje over het parcours zoeft! Ideaal voor het eerste treinplezier!

Dit filmpje geeft alvast een voorsmaakje!

33726 from BRIO AB on Vimeo.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.73
BRIO - Het Zweedse BRIO is alom gekend voor zijn houten speelgoed. Toen Ivar Bengtsson in 1884 BRIO oprichtte, begreep hij dat kwaliteit belangrijk is voor de consument. Deze benadering voert BRIO vandaag nog steeds hoog in het vaandel. Het speelgoed van het BRIO wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid, en wordt van generatie tot generatie doorgegeven. BRIO onderzoekt voortdurend hoe speelgoed de ontwikkeling van een kind bevordert. Een stuk speelgoed van BRIO is niet alleen leren, het is ook fun om er mee te spelen.
Collectie Toddler-collectie by BRIO
Inspiratie en thema's