Statige Circuspaard feestborden

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR444

Alles voor een circus feestje (15)

Staande ovatie van alle gasten als je deze feestbordjes in de vorm van statige circuspaarden op tafel zet. Ze zijn lekker groot voor al het lekkers dat je voorzien hebt en zijn afgewerkt met details in neon en goudfolie.

Heerlijke feestdecoratie voor een verjaardagsfeest, lentefeest, communie of babyborrel in circus thema!

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203078

CollectieCircus
TypeBorden
KleurMeerkleurig

Heerlijke set van 8 feestborden in de vorm van een Circus Paard en met details in goudfolie. Een praktisch en tegelijk super mooi feestaccessoire voor elk circusfeest. De bordjes zijn langs beide zijden geprint. Extra leuk in combinatie met de andere versiering en tafeldecoratie uit de Circus collectie van Meri Meri.

Afmetingen: 27,3  x 34,9 cm

Materiaal: karton

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets. De kleurrijke Circus collectie maakt van elke party een nog groter feest. Dit feestthema zit vol kleur en unieke feestaccessoires om mee te scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories