Sterren behang

Staat: Nieuw product

Onszelf

Behang is weer in! Geef je kamer een nieuwe, frisse look met het vlies behangpapier van Onszelf. Ideaal voor kinderkamers, woonkamer of zelfs je...

33,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OZ3064

Behang is weer in! Geef je kamer een nieuwe, frisse look met het vlies behangpapier van Onszelf. Ideaal voor kinderkamers, woonkamer of zelfs je eigen slaapkamer. Dit prachtige design komt uit destars collectie van Onszelf.
Lengte van het patroon: 53cm.


Een rol is 0.53m breed en bevat 10m behang.

Opgelet: Het behang kan niet worden geretourneerd omwille van de aard van het product. Twijfel je? Contacteer ons op welcome@kleinezebra.com voor een betalend sample aan €2/stuk. Het behang is enkel te verkrijgen op bestelling en heeft een levertijd van minimum 3 weken.

Tips & Advies: Download hier meer info over hoeveel behang je nodig hebt.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
53100502
Onszelf is een merk van Claudia Drube & Astrid Nieuwenburg. Het merk werd opgericht in 2003, toen Claudia & Astrid begonnen met hun eigen behang te maken. Claudia studeerde aan de Hout en Meubilerings-college, waarna ze is gaan werken bij de Bijenkorf. Na haar baan bij de Bijenkorf begon ze te werken als ontwerper bij Eijffinger, een Nederlandse behang-merk. Astrid studeerde aan de Vogue Mode Academie in Amsterdam, waar ze afstudeerde in 1993. Ze werkte freelance voor Chivasso en Prenetal. Daarna begon zij ook aan een baan als ontwerper bij Eijffinger, waar ze kennismaakte met Claudia. Ze werkten samen een tijdje voor Eijffinger tot ze hun eigen merk oprichtte: onszelf.