jambières pirate robustes

stevige piraten scheenbeschermers

Staat: Nieuw product

Eventyr Company

Twee mooie piraten scheenbeschermers, ideaal voor carnaval of om lekker thuis in rond te hossen. Met deze prachtige scheenbeschemers van...

28,00 €

14,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Twee mooie piraten scheenbeschermers, ideaal voor carnaval of om lekker thuis in rond te hossen. Met deze prachtige scheenbeschemers van donkerbruin suède voel je je meteen een echte piraat. Veel speelplezier piraatjes, Aaarr!
 


PersonagePiraat
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Benedikte Qvortrup en Tine Bodnia merkten dat er iets leuks gebeurde als ze hun kinderen wegsleepten van de televisie en computerspelletjes. Ze gaven hen een paar leuke kostuums om zich mee te verkleden en de kinderen begonnen te spelen met elkaar. Ze verzonnen grappige toneelstukjes en maakte hun eigen sprookjes. Hoewel Benedikte Qvortrup een meubelmaakster is en Tine Bodnia een designer voor vrouwenkleding hebben beide vrouwen hebben altijd al kleertjes genaaid voor hun kinderen (ze hebben er elk drie). De twee vrouwen maakten voor hun kids rijk gedetailleerde kostuums die sterk genoeg waren om het spel van hun kinderen te doorstaan. Nadat andere ouders vroegen of het mogelijk was om soortgelijke kostuums te kopen voor hun kinderen besloten Benedikte en Tine om Eventyr Company, Deens voor het ‘sprookjesbedrijf’, op te richten. Met de collectie van Eventyr vinden kinderen hun eigen creativiteit en fantasie terug. Verkleden stelt hen in staat om hun eigen dromen te verkennen en samen te spelen. Zo voelen zij ook een keertje hoe het is om een mooie prinses of dappere ridder te zijn.