doorstikt deken Simeon BISCUIT DIJON 110x180 cm

Stijlvol doorstikt deken Simeon Biscuit Dijon - 110x180 cm

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

CSG007

Prachtig gewatteerd deken om het bed van je kleine dromer een nieuwe look te geven of samen onder te kruipen en te knuffelen met elkaar. Dit zalig zacht deken is voorzien van 2 prachtige kleuren en een ontwerp van het Franse label La Cerise sur la Gâteau.

139,00 €

Add to my wishlist

Prachtig, gewatteerd en doorstikt deken Simeon Biscuit Dijon van La Cerise sur le Gâteau. Een prachtig merkje vol geweldige basics die een leuke twist kregen, zo ook dit streelzacht deken voor op bed of in de zetel. Je kan het ook gebruiken als speelkleed. Het biedt comfort, is perfect om onder te vertoeven of op te zitten ... en je huis, bed of zetel nooit meer te verlaten ;-)

Afmetingen: 110 x 180 cm

Materiaal: buitenkant 100% katoen, buitenkant 100% polyester

Wasadvies: mag gewassen worden op 30°C

La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoentje. Een collectie vol prachtige stoffen, speelse polka dots en neon details. Anne Hubert, de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau, geeft een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1755451.4
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.

product referentie :3700835011314