etui net amande/blanc

Stijlvol etui 'net amande/blanc'

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

EZP022

Easy Peasy... of lekker makkelijk, staat voor stijlvolle items gemaakt van heerlijk zacht leer. Dit etui past perfect in hun collectie en is naast onweerstaanbaar mooi ook gewoon lekker handig. Kinderen stoppen de etui vol met potloden, krijtjes, een gom, ... en gebruiken hem als ruime pennenzak. Maar je kan hem ook zelf 'aanslagen' en er je geld, make-up of andere kleine kostbare spulletjes makkelijk in bewaren.

28,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Dit stijlvol groene etui is volledig gemaakt uit streelzacht eco leer, een stijlvol accessoire van het populaire Easy Peasy. De etui sluit met een handige rits zodat alle  kostbare spulletjes er mooi blijven in zitten ... handig als make-up tasje of portemonee en ook een leuk pakje om cadeau te doen.

Alle items van dit Franse merk worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis.


TypeEtuis
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.020.290.12
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.

product referentie :1E092211A/346