grijs tapijt stars

Stijlvol grijs jute tapijt met sterren

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ40626

MINI Bloomingville (207)

Dansen tussen de sterren! Hoog in de lucht, daar gebeurt het, tussen fluffy wolken, sprankelende hemellichamen en magisch sterrenstof!

67,00 €

46,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 32708167

KleurGrijs
TypeTapijten
Bloomingville themaMoon, stars & clouds

OMG! LOL...gaan we zeker hebben met deze nieuwe collectie KIDS van Bloomingville!
Een volledig nieuw universum speciaal voor de kleine rakkers onder ons.

Dit intergalactische tapijt in je kamer? Altijd een goed idee! Het brengt sfeer, gezelligheid en oogt nog eens super cool! Een echte eyecatcher in de kamer van je klein spruit.

Materiaal: 100% jute
Afmetingen: Ø 100cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.280.071.010.5
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories