Luchtballon - pressed leaves

Stijlvol hangspeeltje Luchtballon - pressed leaves

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM040

Prachtige hangspeeltje luchtballon in pressed leaves print van Cam Cam Copenhagen. Helemaal in stijl van de collectie van Cam Cam met belletje binnenin en handig koord met velcro om het op te hangen waar je maar wil.

Ook prachtig in combinatie met onze quilts, dekbedden, lampen en andere accessoires van CamCam. Laat je oogappel lekker spelen bij dit leuke speeltje en geniet zelf van de luxe uitstraling. 

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Decoratief hangspeeltje voor je kleintje in de vorm van een ballon met een belletje in, gemaakt uit de prachtige print Pressed Leaves. Een stijlvol speeltje van Cam Cam om je baby te entertainen en hun fijne motoriek en oog-handcoördinatie wat bij te schaven terwijl ze spelen en ontdekken.

Afmetingen: ballon 12 cm

Materiaal: gemaakt van organisch katoen met een vulling van Oeko-tex standaard polyester - draagt het OCS-label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.060.10.04
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.

product referentie :1014.P31