Stijlvolle badcape - Lux blue

Staat: Nieuw product

Home by Door

KZ31103

Na het baden is het heerlijk relaxen in deze luxe badcape van Kidscase. Gewoon deze stijlvolle badcape rond je kindje wikkelen, kapje over het...

45,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Na het baden is het heerlijk relaxen in deze luxe badcape van Kidscase. Gewoon deze stijlvolle badcape rond je kindje wikkelen, kapje over het hoofd en cocoonen maar! Ook naar het strand of het zwembad is deze baby essential onmisbaar.Ook het grafisch design met de leuke stipjes is gewoon fun!

Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: darkblue en sand/black.

Materiaal: 83% organisch katoen en 17% polyester vulling.
Formaat: 75cm x 75cm.
Wasbaar op 30°.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
757500.4
Home by Door (voorheen Kidscase Home) biedt een uitgebreide collectie tijdloze en toch eigentijdse babycare producten en accessoires voor zowel baby-, kinder- als woonkamer. Ontwerpster Door Fransen creeert met onderscheidende kleurenreeksen, heldere vormen en een grafisch handschrift een collectie met een eigenzinnige stijl, met aandacht voor vorm en functionaliteit. Daarnaast produceert Home by Doorde collecties via methodes die zowel eerlijk als milieuvriendelijk zijn voor de lokale mensen en arbeiders, door zoveel mogelijk met organisch katoen te werken en met gecertificeerde leveranciers.