bestekset 'pine green'

Stijlvolle bestekset - Pine Green

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB032

Dino & Arctic collectie van Sebra (17)

Start elke maaltijd met deze leuke bestekset in stijlvol groen van Sebra. De set bestaat uit een vorkje, lepel en mes dat perfect in de kinderhand past en mooi staat bij elke servies.

Ook verkrijgbaar in 2 andere kleuren, zo kan je een fijne collectie aanleggen.
 

14,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Sebra brengt stijl aan elke eettafel. met deze mooie 3-delige bestekset Pine Green - in blauwe en groene tinten - zit je goed om je kleintje zelf te laten eten of eten te geven. De set bestaat uit een schattig lepeltje, vork en mes. Net zoals de grote mensen.

Ook verkrijgbaar in bruin en rood.

Materiaal: 100 % roestvrij staal, met een handvat uit plastic.

Afmetingen: 14,5 cm hoog

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. De Dino & Arctic eet-collectie maakt van elke maaltijd een stijlvol feestje!

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.20.090.06
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :7002103

Collectie Dino & Arctic collectie van Sebra
Inspiratie en stories