Blublu slofjes - Net biscuit/blanc

Stijlvolle Blublu slofjes - Net biscuit/blanc

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Met een kleur die biscuit heet zijn deze Easy Peasy's nog meer op om te eten. Gelukkig zijn gemaakt van 100% natuurlijk leer, gelijmd en gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen.

Het is niet aan te raden maar moesten ze effectief in de mond belanden - met kleine kinderen weet je nooit - is eigenlijk geen probleem ;-)

43,00 €

Add to my wishlist

Deze stijlvolle Blublu slofjes met frisse witte print van Easy Peasy zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leder en afgewerkt zonder gebruik van schadelijke stoffen.

Dankzij de grote opening en het handige lipje kan je dit schattig, biscuitkleurig paar met witte print makkelijk aan doen bij je kleintje. Ze blijven ook goed zitten dankzij de elastiek aan de achterkant. En zijn afgewerkt met een anti-sliplaagje uit hevea zodat de voetjes op elke ondergrond goed grip krijgen. De Blublu schoentjes vallen eerder klein, twijfel je tussen 2 maatjes dan neem je best de grootste maat.

Alle items van dit Franse merk worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis. Tot slot komen deze schoentjes verpakt in een wondermooie verpakking uit natuurlijk katoen, die je opnieuw kan gebruiken als een pennenzak of om kleine spulletjes in je verzorgingstas samen te houden.

Dit model is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, bekijk zeker de hele collectie van dit hippe Franse merk.


CollectieBlublu
TypeSlofjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.150.050.160.1
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.

product referentie :1E084512D/345/2223