diadeem 'Miranne'

Stijlvolle diadeem - Miranne

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA137

Vlinderfans fladderen het huis rond met deze geweldige diadeem in hun haartjes. De fijne diadeem kreeg de naam Miranne, staat altijd mooi en zorgt voor een stijlvolle toets dankzij de 2 geborduurde vlindertjes.

3,75 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104657

PersonageFee/Elf
TypeHaarbanden
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar

Laat je meisje stralen met deze fijne, wondermooie diadeem Miranne met geborduurde vlinders van het Nederlandse merk Souza for kids!

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.110.020.140.01
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.