Stijlvolle etui - Suzette craie

Stijlvolle etui - Suzette craie

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

KZ32095

Dit prachtige etuitje vergezelt jou of je kind elke dag. De goud geborduurde stip en stijlvolle donkere streep geven de suzette pochette een...

18,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Dit prachtige etuitje vergezelt jou of je kind elke dag. De goud geborduurde stip en stijlvolle donkere streep geven de suzette pochette een super chique uitstraling. Bovendien past zijn handige formaat in elke tas. Perfect voor je cosmetica, maar ook handig als pennenzak, juwelenetui of houder van lieve woordjes.

Materiaal: panama katoen met gouden broderie en stevige rits aan de buitenkant, binnenin waterafstotend gecoat katoen. Made in Portugal.


KleurGrijs
TypeEtuis
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.51400.35
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.