stijlvolle metalen magazinehouder

stijlvolle metalen magazinehouder

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ26575

Met de magazinehouder van Ferm Living organiseer je in stijl! Erg handig om tijdschriften, boeken, kranten en andere papierwaren te stapelen....

42,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Met de magazinehouder van Ferm Living organiseer je in stijl! Erg handig om tijdschriften, boeken, kranten en andere papierwaren te stapelen. Naast de bank, op de werktafel of in een kast - de metalen magazinehouder is een absolute musthave in elk hedendaags interieur. Materiaal: gepoedercoat metaal. Afmetingen: 31x25 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
312501.26
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.