Stijlvolle Vormen Sorteerder in de mooiste kleuren

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT093

Eerste speelgoed van Plan Toys (48)

Mooi design en een speelse manier om je kindje te laten kennismaken met kleuren en vormen, deze Vormen Sorteerder werd speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en is gemaakt uit duurzaam rubberhout van PlanToys.

Sorteer op basis van kleur of vorm en ook handig om vast te pakken dankzij het handige handvat ;-)

14,69 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : STOP

SamenstellingenHout
CollectieBaby Toys
TypeBabyspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar
STOP/FINISTOP

De PlanToys Vormen Sorteerder is ideaal speelgoed voor je kindje. Leuk voor de fijne motoriek te oefenen. De vormpjes hangen vast aan een kleurrijk touwtje zodat je ze nooit kwijtgeraakt, ook handig voor onderweg! Dit speeltje komt uit de PlanLifestyle collectie, vol stijlvolle pastelkleurtjes, die gelanceerd werd in de herfst.

Afmeting: 13,5 x 13,5 x 3,6 cm
Geschikt voor kleintjes van 12 maanden en ouder.
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.25
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories