Stoer badspeeltje - Auto XL

Staat: Nieuw product

Oli & Carol

Spitter spetter spater, lekker in het water! Badtijd is nog nooit zo leuk geweest met dit stoere auto badspeeltje van Oli & Carol.

Racen...

23,90 €

16,73 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : L-XLBC pink

Leeftijdvanaf de geboorte
Spitter spetter spater, lekker in het water! Badtijd is nog nooit zo leuk geweest met dit stoere auto badspeeltje van Oli & Carol.

Racen in het bad kan gewoon met deze stoere auto's! Ben jij de snelste van het bad? Je kan kiezen uit 6 kleuren voor je auto: roze, groen, wit, rood, geel en paars.

De badspeeltjes van Oli & Carol zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en hand beschilderd met natuurlijke pigmenten. Ze zijn hygiënisch, duurzaam en veilig om in te bijten voor de kleintjes.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
168.5100.35
Oli & Carol is opgericht door de twee zussen Olimpia en Carolina in Barcelona. De twee zussen wilde hun passie voor design en de natuur in een bedrijf stoppen waar ze samen veel plezier konden hebben. Met Oli & Carol hebben ze deze droom in vervulling weten te brengen door diverse rubberen baby- en badspeeltjes te maken. De rubberen speeltjes van het merk zijn gemaakt van 100% puur rubber van de Braziliaanse rubberboom en komen zonder gaten zodat er geen water in de speeltjes kan komen. Dit maakt dat de speeltjes veilig, hygiënisch en biologisch afbreekbaar zijn. De collectie bestaat uit verschillende kleuren en vormen en zijn altijd veilig om je kind in te laten bijten.