déguisement d'indien 'aigle vaillant'

stoer indianenpak dappere adelaar*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16460

Gebruik je ogen, dappere adelaar. Amper zijn de kleine krijgers in hun indianenpak gekropen of er staan hen een heleboel spannende avonturen te...

34,95 €

24,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Gebruik je ogen, dappere adelaar. Amper zijn de kleine krijgers in hun indianenpak gekropen of er staan hen een heleboel spannende avonturen te wachten. Met boord en lendendoek om vast te klitten. Erg makkelijk aan te trekken door de klittenbandsluiting. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar. (maat 96-128)

PersonageIndiaan
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :5777