Stoer Little Friends popje - Marc

Staat: Nieuw product

Haba

HAB569

Little Friends van HABA (95)

Marc krijgt maar geen genoeg van snelheid en tricks! 's Ochtends springt hij uit bed, trekt hij zijn helm aan en sjeest hij over trappen, over hekjes en door de smalste gangetjes. Zin om mee te gaan? 

Laat Marc vliegen over het kartonnen decor, bijgeleverd bij dit schattig, flexibel popje.

17,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304744

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Stoer Little Friends popje Marc - met skateboard en decor - gaat lekker skateboarden. Leuk te combineren met andere Little Friends poppetjes! 

Inhoud: kartonnen decor, Little Friends pop, skateboard
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen decor: 36 x 14 cm hoogte popje: 9,5 cm

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1320.58.50.16
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories