poste de police HABA super cool

stoer politiebureau*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17225

Halt, staan blijven! Hier spreekt de HABA-politie! Onmiddellijk meekomen naar het bureau! In deze speelset zit alles wat kinderen nodig hebben om...

34,95 €

22,72 €

Zet op mijn verlanglijstje

Halt, staan blijven! Hier spreekt de HABA-politie! Onmiddellijk meekomen naar het bureau! In deze speelset zit alles wat kinderen nodig hebben om politieagentje te spelen. Geef je maar snel over. Inhoud: 1 politiepet, 1 paar handboeien, 1 politiebord, 1 stempelkussen, 1 bonnenboekje. Afmetingen doos: 31x26 cm.


Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :002174