Stoer slabbetje - I am a super hero

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ18508

In de herfst en winter gaat Room Seven voluit voor gezelligheid. Warme kleuren gecombineerd met prachtige borduursels en grappige teksten...

29,90 €

5,98 €

Zet op mijn verlanglijstje

In de herfst en winter gaat Room Seven voluit voor gezelligheid. Warme kleuren gecombineerd met prachtige borduursels en grappige teksten zorgen voor een heerlijk knus gevoel. Kortom, deze collectie van Room Seven laat je de koude trotseren met een flinke portie zachtheid en positiviteit.

Dit comfortabel 'i am a super hero' slabbetje met prachtige handgeborduurde details is mooi afgewerkt met een geruit biesje. Handig met speciale opening voor de armen zodat het slabbetje goed op zijn plaats blijft zitten. 100% katoen.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
353500.35
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!